Het bedrijf

Team

QiQQ werkt met een team van gedreven technici, IT-consultants, en service-ondersteunend personeel. Dankzij onze kleinschaligheid en onderlinge betrokkenheid kunnen wij onze klanten elke dag de beste oplossingen en service bieden.

Onze technici

Het technische fundament van QiQQ bestaat uit onze ervaren systeembeheerders en programmeurs. Opgegroeid in een tijdperk van snelle technologische ontwikkelingen, hebben zij hun sporen in de ICT-wereld ruimschoots verdiend. Onze technici staren zich niet blind op techniek, rennen niet achter de laatste ontwikkelingen aan, maar kunnen de vertaalslag maken van technologie naar kostenefficiƫnte, gebruikersvriendelijke praktijkoplossingen.

Onze servicemedewerkers

Bereikbaar zijn, snel handelen en helder communiceren zijn de belangrijkste speerpunten van onze dienstverlening. Dit merkt u direct wanneer u contact met ons opneemt. Onze servicemedewerkers geven uitleg in gewone mensentaal en kennen de korte weg van probleem naar oplossing. Dit betekent snel de juiste persoon aan de lijn en snel een technicus op locatie. Met QiQQ is uw ICT niet langer een zorgenkind of onbeheersbare kostenpost, maar een betrouwbare ondersteuning bij al uw werkzaamheden.

Waarom QiQQ

ICT-dienstverlening zoals het hoort,onze diensten integreren naadloos met uw alledaagse praktijk. Dankzij onze intensieve voorbereiding en begeleiding van migratietrajecten kunt u snel en zonder ergernissen aan de slag. Te vaak zien wij om ons heen dat bij technische problemen de klant probleemeigenaar wordt. Bij QiQQ is dit niet het geval. Bereikbaarheid, betrokkenheid en korte lijnen zijn de kernpunten van onze service. Als iets niet werkt, staan wij altijd voor u klaar. Niet met een goed verhaal, maar met een goede oplossing. Dat is volgens QiQQ echte ICT dienstverlening.

Vacatures

QiQQ

QiQQ is een dynamische onderneming met een kleinschalig team van enthousiaste medewerkers.

Geen vacatures

Op dit moment hebben wij geen specifieke vacatures, maar wie weet verandert dat binnenkort en kunnen we jouw expertise goed gebruiken binnen ons team.

Open solicitatie

Functioneer jij goed binnen een kleine organisatie? Ben jij een teamspeler die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jouw motivatie. Neem contact op voor een open sollicitatie en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar.

Kies nu voor QiQQ

Klik op de knop van uw bedrijfstype voor meer informatie en het contactformulier;
ZZPMKB