ZZP & MKB

Online back-up

Uw data veiligheid dat is waar het om gaat bij QiQQ, van het backuppen van uw data tot een volledige back-up maken van uw computer of Mac. Door elke dag een back-up te maken van uw systeem en bestanden bent u er van verzekerd dat u nooit iets kwijt raakt. Met online back-up van QiQQ kunt u een eenvoudig een back-up maken van uw bestanden of een complete kopie van uw computer. Hierdoor kunt u een bestand makkelijk herstellen en zelfs wanneer uw computer defect raakt of dat u een nieuwe computer aanschaft dan kan uw systeem back-up terug gezet worden en lijkt net of u uw oude computer, applicaties en betanden terug heeft.

Kies uw besturings systeem

display:none;
Windows

Ook al werkt u zoveel mogelijk in de cloud, dan heeft u nog altijd bestanden staan onder de mappen desktop, documents, pictures etc en mogelijk ook andere plekken op uw hardeschijf. Ook deze bestanden moeten veilig gesteld worden voor eventuele storingen, tevens kan het zijn dat uw externe hardeschijf of gehele hardeschijf defect raakt. Met online back-up van QiQQ bent u er van verzekerd dat dit alles voor een schappelijke prijs is verzekerd.

Mac OS X

Ook bij de Mac kunnen bestanden defect raken, QiQQ heeft als één van de weinige online back-up leveranciers een back-up manier waarmee u zelfs uw back-up kunt terug zetten op een compleet nieuwe Mac. Wij doen dit door een combinatie te maken tussen de door Apple geleverde time machine en daar weer een back-up van te maken. Zo kunt u al uw bestanden en applicaties eenvoudig terug zetten met de Time Machine en kunt u gemakkelijk uw Mac terug zetten bij een defect naar een nieuwe Mac. De time machine is uitgevoerd met één schijf, dit is risicovol wij maken een back-up van uw time machine zodat u verzekerd bent van uw veiligheid.

Server back-up

Het meest belangerijke binnen de MKB bedrijven is de server, QiQQ maakt hiervan voor u een drie dubelle back-up. Ten eerste zitten er op zijn minst twee schijven in uw server, welke een back-up zijn van elkaar. Mocht één schijf uitvallen, dan zullen wij deze zsm vervangen. Tevens maken wij een back-up van uw server naar een USB schijf of een NAS, waardoor u bij storing verzekerd bent van een snel herstel. Maar voor alle zekerheid maken wij ook nog een back-up naar de cloud waar u de keuze heeft om dit op te laten slaan op meerdere servers in één datacentrum of verdeeld over meerdere datacentrums. Wij doen er alles aan om uw data veilig te stellen en u kunt zelf bepalen hoe veilig u dit wilt.

Onze back-up diensten

Voor een goede back-up is betrouware software nodig, wij hebben een goede selectie gemaakt uit software leveranciers voor het backuppen van bestanden, complete systemen en servers. Iedereen heeft zijn vakgebied en daarom hebben we per onderdeel de beste leverancier in prijs en kwaliteit verhouding. De duurste software is niet altijd de beste, wij van QiQQ houden er van om software van binnen tot buiten te keren en te testen in alle situaties, om de klant tevreden te kunnen stellen.
display:none;
Bestand niveau back-up

Natuurlijk probeert u zoveel mogelijk bestanden op te slaan in de cloud, maar standaard staan in uw mappen desktop, documenten en foto’s ook belangrijke bestanden en mogelijk heeft u ook andere mappen of een USB schijf waarvan u een back-up wilt hebben. Met bestands back-up kiest u gemakkelijk welke mappen u wilt backuppen en kunt deze lokaal opslaan en/of in de cloud. Een bestands niveau backup is geadviseerd om dagelijks te draaien.

Complete back-up

Door een complete back-up, ook wel een image genoemd te maken van uw computer of Mac time machine, bent u er van verzekerd dat al uw applicaties, instellingen en bestanden veilig zijn. Een complete back-up kunt u gebruiken om uw computer of mac bij een storing terug te zetten naar een dag wanneer deze nog naar wens werkte. Ook is het mogelijk wanneer u een nieuwe computer of Mac aanschaft deze complete back-up terug te zetten waardoor het lijkt alsof u met uw oude applicaties, instellingen en data werkte maar dan op een nieuwe computer of Mac.

Server back-up

Uw server is het meest belangerijke in uw bedrijf, een goede back-up hier van is dan ook essentiël. QiQQ maakt van al uw servers virtuele servers en maakt daarvan weer de back-ups. Er is tevens de mogelijkheid om een tweede server neer te zetten waar wij uw server elk kwartier naar toe repliceren, mocht de server dan defect raken dan kunt u probleemloos doordraaien op de tweede server. Ook kunnen wij een back-up maken van uw server en doordat wij de servers virtueel hebben gemaakt kunnen wij deze gemakkelijk terug plaatsen op een leen server of op een nieuwe server. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing tijdens een storing.

Prijzen data opslag

Omdat elke ZZPér en MKBér zijn eigen budget en wensen heeft hebben wij voor u verschillende mogelijkheden voor uw back-up. Zo kunt u geld en tijd besparen door sommige data alleen naar een USB schijf te backuppen, of te kiezen voor een hybride oplossing door dit naar uw USB schijf en onze cloud back-up op te slaan of alleen naar onze cloud backup. Zo is er voor iedereen wat wils en daarnaast bieden we ook nog drie typen data opslag.
display:none;
Online back-up

Heeft u de perfecte internet verbinding en het budget om alles in de cloud op te slaan en is uw data zo belangerijk dat deze verdeeld moet worden over verschillende datacentrums? Dan kunt u uw back-ups ook enkel opslaan in onze cloud opslag, zonder tussenkomst van een USB schijf of NAS. Onze software ondersteund het live uploaden en downloaden van uw back-ups naar de cloud en hier bent u verzekerd van uw data veiligheid. Echter adviseren wij dit alleen te doen wanneer u in het bezit bent van een goede internet verbinding.

Backup online en lokaal

Een locale back-up is altijd veel sneller om te herstellen dan een back-up vanuit de cloud, u hoeft dan niks te downloaden. Maar een locale back-up is ook gevoelig voor storingen, daarom biedt QiQQ u de mogelijkheid om gebruik te maken van beide voordelen. Onze back-up software is zo ingericht dat deze een hybride back-up kan maken, een back-up naar uw USB schijf of NAS en een back-up naar de cloud. Zo kunt u wanneer nodig de locale back-up herstellen met snelheid, maar mocht deze ook defect zijn dan kunt u altijd de back-up uit de cloud downloaden.

Back-up naar USB of NAS

Mocht u een hele grote back-up hebben, maar niet zo’n snelle internet verbinding dan kunt u er voor kiezen om bepaalde onderdelen alleen te back-uppen naar uw USB schijf of NAS. Hiermee bespaard u dataverkeer en back-up ruimte, maar u kunt hiervoor wel dezelfde back-up software gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dagelijks een back-up te maken naar uw USB schijf of NAS en één keer per week naar de cloud.

Kies nu voor QiQQ

Klik op de knop van uw bedrijfstype voor meer informatie en het contactformulier;
ZZPMKB