ZZP & MKB

Office 365

Het is belangrijk dat uw medewerkers altijd met elkaar kunnen samenwerken, ook buiten kantoor. Met Office 365 blijven zij op een flexibele en vertrouwde manier productief, ongeacht de locatie of het apparaat waarmee zij werken. Medewerkers hebben altijd op elk apparaat toegang tot hun e-mail en bestanden. Office 365 biedt ook de vertrouwde communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft Office. Outlook, Word, Powerpoint en Excel werken naadloos samen met Microsoft Teams, OneDrive for Business, SharePoint Online, Microsoft office en Office Web Apps. Hiermee kunnen uw medewerkers altijd efficiënt hun werk doen en maakt Office 365 het nieuwe werken mogelijk.

OneDrive voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven is de meest professionele oplossing voor cloud opslag van al uw documenten. Deel uw bestanden probleemloos zodat anderen moeiteloos en veilig met u kunnen samenwerken. OneDrive is onderdeel van Office 365 en integreert volledig met uw vertrouwde Mircrosoft Office applicaties als Outlook, Word, Excel, OneNote en Powerpoint.

 • 1 TB opslag in OneDrive per gebruiker
 • Bestanden delen met collega’s, partners en klanten
 • Bestanden van maximaal 15 GB opslaan
 • Werken via de desktop en de browser
 • Lokale kopieën van bestanden of mappen synchroniseren om offline te bekijken en bewerken op een Mac of pc
 • Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten maken en bewerken vanuit een browser met Office Online
 • Open bestanden vanaf elke locatie met mobiele OneDrive-apps voor Android™, iOS en Windows

Office 365

 • Werken op meerdere apparaten
 • Toegang vanaf elke locatie
 • 5 licenties voor Office per gebruiker
 • Altijd de laatste versie van Office

Onze Office 365 prijzen

Migratie en implementatie

Binnen Office 365 zijn er heel veel verschillende applicaties en diensten die u kunt gebruiken, soms zijn het er eigenlijk teveel. Dit komt omdat Microsoft zich niet alleen richt op de ZZP’er en MKB’er, maar ook op groot zakelijke klanten. Heel veel van deze applicaties en diensten komen dan ook terug in uw eigen Office 365 waardoor u mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Wij kunnen u een implementatie ondersteuning geven zodat Office 365 het beste past bij een ZZP’er en MKB’er. Door de basis in te richten in groups en teams.
Uw uiteindelijke ervaring van Office 365 hangt af van uw migratie proces. Voor een succesvolle migratie moeten de wensen van de klant in kaart gebracht worden vergeleken met de mogelijkheden binnen Office 365. Na het vergelijken van uw wensen zullen wij u een advies geven hoe deze wensen het best passen binnen Office 365.

Groepen

Wij helpen uw wensen onder te verdelen in groepen en maken dit de basis voor uw Office 365 omgeving. Al uw medewerkers en collega’s worden onderverdeeld in groepen en hebben hierdoor een gedeelde mailbox op basis van gesprekken, agenda, OneDrive omgeving en OneNote voor notities.

Teams

Verder zullen wij u de mogelijkheden van Teams laten zien, deze teams zijn beschikbaar voor alle groepen en bieden uw medewerkers de mogelijkheden om samen te werken aan projecten. Hierin kunnen zij samenwerken aan alle communicatie en data met een heleboel handige tools.

Back-up van Office 365

Als iemand u vraagt of u een back-up heeft van Office 365, dan denkt u mogelijk “maar de cloud, dat is toch een back-up”. In zekere zin klopt dat, omdat de cloud dubbel is uitgevoerd. Maar dat betekend niet dat wanneer er per ongeluk bestanden, mail of andere items worden verwijderd uit Office 365, dat deze ook weer te herstellen zijn. Office 365 heeft een prullenbak voor OneDrive en de mogelijkheid om een verwijderde mailbox te herstellen. Maar wanneer u dieper in Office 365 duikt dan kunnen een heleboel onderdelen niet meer hersteld worden.
QiQQ is één van de weinige leveranciers van Office 365 die ook zeker in dit soort gevallen met u mee denkt, wij hebben daarom een zeer betaalbaar product in de aanbieding welke een complete back-up maakt van uw Office 365 omgeving. Met QiQQ back-up Office 365 wordt per gebruiker een back-up gemaakt van hun complete OneDrive, Exchange en Sharepoint omgeving. Alle diensten van Office 365 draaien op deze onderdelen en u bent hierdoor verzeker van uw data garantie binnen Office 365.

Kies nu voor QiQQ

Klik op de knop van uw bedrijfstype voor meer informatie en het contactformulier;
ZZPMKB