ZZP & MKB

Infrastructuur

Alles valt of staat bij het netwerk, zonder het netwerk is uw infrastructuur niet verbonden. Meestal draait alles goed, maar het kan gebeuren dat apparatuur ongewenst verkeer genereerd binnen uw netwerk en als er dan niet de beschikking is over de juiste kennis en software om dit uit te zoeken, dan kan dit veel tijd kosten. QiQQ maakt gebruik van de juiste netwerk beheers software om inzicht te krijgen in uw netwerk en te ondersteunen bij problemen.

Uw internet verbinding

display:none;
Glasvezel

Het internet van de toekomst is glasvezel, met een glasvezelaansluiting heeft u supersnel internet en alleen bij glasvezel is uw upload snelheid net zo snel als uw download snelheid. QiQQ kan u als ZZPér ondersteuning bieden bij uw locale glasvezelel leverancier 0f MKB bedrijven voorzien van glasvezel verbindingen van Datafiber. Datafiber kan aangesloten worden op alle alle glasvezel netwerken, zij verzorgen uw internet verbinding en wanneer nodig het graven van de lijnen.

Kabel

Ziggo zakelijk internet over de kabel is voor de meeste bedrijven de beste keuze, in prijs kwaliteitverhouding. U heeft al vanaf € 35,- een snelheid van 60/10 mbits en voor € 119,- per maand een zakelijk internet pro verbinding. De pro verbinding geeft de hoogste garantie en heeft ook direct toegang tot de technische servicedesk van Ziggo. In veel grote steden is geen glas beschikbaar en is Ziggo de beste keus.

DSL

DSL verbindingen zijn beschikbaar in heel Nederland en zijn daarom in veel gevallen de optie wanneer glas of kabel verbindingen niet beschikbaar zijn, maar kunnen ook uitstekend worden ingezet als back-up verbinding voor uw bedrijf.

Wanneer mogelijk adviseren wij u altijd om gebruik te maken van een glasvezel of kabel verbinding en enkel een DSL verbinding te gebruiken als back-up. QiQQ leverd ADSL, VDSL en bounded VDSL.

Straalzenders

Niet alle gebieden in Nederland beschikken over de mogelijkheid voor een snelle glasvezel, kabel of DSL verbinding. Om ook in deze in de behoefte van snel zakelijk internet te voorzien, biedt Datafiber razendsnel zakelijk internet aan doormiddel van straalzenders.

Hiermee kunnen wij uw kantoor voorzien van een 100 mbit upload en download snelheid, waarmee u voorzien bent van een stabiele internet verbinding.

Netwerkapparatuur

Router

De router verdeeld het internet verkeer tussen al uw apparaten en is tevens uw firewall. Wij hebben hiervoor een betaalbare enterprise router geselecteerd die voldoet aan alle eissen van een stabiele verbinding. Zo zit er een primaire en backup internet verbinding optie op en splitsen wij hiermee uw internet verkeer tussen 3 VLAN’s. Éen voor uw beheerde apparatuur, één voor uw freelancers zodat zij enkel bij de data en printers kunnen en één voor publieke devices. Zo is uw internet verkeer netjes verdeeld en kunnen apparaten niet onbedoeld bij elkaar komen.

Switches

De switches verbinden uw access points, servers, computers, telefoons, printers en overige netwerk apparatuur aan elkaar. Door gebruik te maken van Gbit switches is al uw apparatuur razendsnel met elkaar verbonden. Wij kunnen op basis van uw wensen instellen tot welk VLAN een poort toegang krijgt, zodat niet onbedoelt apparaten in het verkeerde netwerk komen. De switches die QiQQ gebruikt maken gebruik van geavenceerde technologie waardoor wij kunnen inzien op welke switch en welke poort een apparaat is aangesloten. Dit scheeld dure documentatie en helpt snel bij het oplossen van problemen.

Wifi

Goed en stabiel wifi door uw hele pand, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak wordt een wifi repeater ingezet om het wifi signaal te versterken, maar helaas werken deze vaak anders dan verwacht. Het wifi signaal van een repeater is vaak zwakker en u moet vaak overschakelen tussen verschillende wifi netwerken.

QiQQ levert wifi zoals u dat in grote kantoren ziet, één wifi netwerk met daarop een keuze tussen een beheerd, een freelancers en een publiek netwerk. Zo scheiden alle apparaten zich van elkaar en bent u verzekerd van uw veiligheid.

QiQQ maakt gebruik van wifi access points welke u op elke gewenste plek in uw pand kunt laten plaatsen, hoeveel en waar u maar wild. Doordat deze door middel van het bedrade netwerk aangesloten zijn heeft u geen last van snelheid verlies en door de geavanceerde cluster techniek verbind u maar met één netwerk naam, terwijl u door het pand heen loopt schakeld dit wifi systeem automatisch uw apparaten over naar het dichts bijzijnde access point. Deze access points zijn voorzien van AC, 2,4Ghz en 5Ghz mogelijkheden waardoor uw wifi klaar is voor de toekomst.

Prijzen netwerkbeheer

Kies nu voor QiQQ

Klik op de knop van uw bedrijfstype voor meer informatie en het contactformulier;
ZZPMKB